Maak vandaag nog een afspraak 040 262 26 72

Beautique Lilian Claesen

Lilian Claesen is gepassioneerd schoonheidsspecialiste. Voorafgaand aan iedere behandeling kijkt zij kritisch naar de huid en gaat vervolgens op zoek naar een huidbehandeling die het beste bij u en uw huid past.

Beautique Lilian Claesen in vogelvlucht

Gestart in juni 1979 als zelfstandig schoonheidsspecialist en drogist. Via de parfumerie/drogisterij vele trainingen gevolgd van bekende cosmeticamerken zoals Lancaster, Chanel, Yves Saint Laurent, Lancome, Biotherm en Marbert. Uiteindelijk in 1997 de stap gewaagd met een eigen schoonheidsinstituut: Beautique Lilian Claesen. In september 2001 de specialisatie acne gevolgd en geslaagd. Sindsdien vooral bezig met huidverbetering. Volgt regelmatig trainingen op het gebied van dermatologie voor de schoonheidsspecialist (U-consultancy en afdeling dermatologie in het Catharina-ziekenhuis in Eindhoven).

Beautique Lilian Claesen schoonheidsbehandelingen

Beautique Lilian Claesen biedt het beste voor uw huid zonder inspuitingen, doorborende behandelingen of chirurgische ingrepen.

[ comfort zone ] wellness behandelingen als ultieme beleving
Revitaltrax anti-aging collagen complex verjong en verbeter uw huid van binnenuit
Microdermabrasie frisse en jonge uitstraling
 

Meer informatie over Beautique Lilian Claesen

Heeft u vragen over Beautique Lilian Claesen, wilt u meer informatie over de prijzen van de behandelingen  of heeft u een andere vraag? Wij staan u graag te woord. Neem direct contact op met Beautique Lilian Claesen of vul het contactformulier in.


Time The science of aging

Innovatie, ontspanning en resultaat

SACRED NATURE regenereer je huid, regenereer onze planeet

Meer informatie >>

Comfort zone

Comfort zoneElke [ comfort zone ] behandeling is gericht op huidverbetering. Beleving en resultaat zijn de sleutelwoorden van [ comfort zone ].
lees verder >>

Losse behandeling

Losse behandelingBij Beautique Lilian Claesen kunt u ook terecht voor losse schoonheidsbehandelingen.
lees verder >>